treballs ambientals en urbanisme

park-737228_1280

treballs ambientals en urbanisme

Informes ambientals per a la redacció de plans parcials, plans especials, modificacions planejament, plans de millor urbana.

Estudis d’integració i impacte paisatgístic.

Informes ambientals municipals per a plans d’ordenació urbanística municpal (POUM)

Inventaris de construccions en sòl no urbanitzable

Catàleg de masies

Darrers projectes de treballs ambientals en urbanisme

 • Desembre 2016: Annex ambiental, annex de mesures correctores del projecte de restauració del meandre en el riu Fluvià a l’entorn de Ventalló en el terme municipal de Torroella de Fluvià (Baix Empordà).ABM Enginyeria i Consulting

 • Setembre 2016: Annex ambiental, annex de mesures correctores, annex d’incendis i annex de compliment de prescripcions del projecte constructiu “ “Millora general. Variant d ela C-63, des del p.k. 21+100 de la C-63Condicionament de la carretera GI-633 al del P.k. 2+200 de la C-152. Tram. Riudarenes – Santa Coloma de Farners. IDP Enginyeria
 • Gener 2015: Memòria ambiental del projecte de restauració dels ecosistemes costaners de la platja de la Pletera a l’Estartit en el terme municipal de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).Ajuntament Torroella de Montgí.
 • Agost 2014: Memòria ambiental per a la justificació de canvi de límits de la xarxa Natura 2.000 en el sector del Paratge Rodors i ampliació per altres sectors en el municipi de Pals (Baix Empordà) .Ajuntament de Pals.
 • Juliol 2014: Memòria ambiental del projecte per a la construcció d’un nou espigó transversal d’escullera per a l’estabilització de la platja de la Punta en el terme municipal de Roses. ENIGEST ENGINYERIA
 • Gener 2014: Annex ambiental, annex de mesures correctores, annex d’incendis i annex de compliment de prescripcions del projecte constructiu “Millora general. Condicionament de la carretera TV-3405 del p.k. 0+000 al 5+231. Tram Amposta. PEDELTA,
 • Juny 2013: Memòria ambiental del projecte d’ampliació del Port Pesquer de l’Estartit (Baix Empordà). Direcció General de Costes.
 • Juny 2013: Annex ambiental, annex de mesures correctores, annex d’incendis i annex de compliment de prescripcions del projecte constructiu “Millora general. Condicionament de la carretera GI-633 del p.k. 0+000 al 6+290 i del 9+180 al 10+480 de la carretera GI-634, del pk 6+308 al 0+470. Tram. Sant Julià de Ramis (cruïlla a la N-II) – Verges. UTE PEDELTA- ABM-JG,
 • Març 2013: Memòria ambiental del condicionament de la carretera TV-3405 d’Amposta als Muntells i fins a la platja dels Eucaliptus en el terme municipal d’Amposta (poble nou del Delta). Diputació de Tarragona.
 • Febrer 2013: Document Previ Ambiental del projecte modificat de condicionament de la carretera GIV-5242 a Sant Miquel del Corb (terme municipal de Les Presses) Diputació de Girona.
 • Maig 2012: Memòria ambiental del projecte de construcció d’una rotonda i àrea d’aparcament de vehicles a la zona de la Musara. Diputació de Tarragona.
 • Abril 2012: Redacció del document d’al·legacions del projecte de millora de la carretera d’accés a la Torre de Fontaubella. AYESA.
 • Octubre 2011: Annex ambiental, annex de mesures correctores, annex d’incendis i annex de compliment de prescripcions del projecte constructiu Condicionament. Calçades laterals de l’autopista C-58 del p.k. 9+000 al 15+500. Tram Badia del Vallès – Sant Quirze del Vallès. INPASA.
 • Maig 2011: Annex ambiental, annex de mesures correctores, annex d’incendis i annex de compliment de prescripcions del projecte constructiu Desdoblament carretera C-66 entre La Pera i Flaçà i variant de Bordils. Tram La Pera – Celrà. Ute INPASA – Ingenieria del Trazado
 • Maig 2011: Ampliació i adequació del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals dels municipis d’Argelaguer, Besalú i Sant Ferriol (Garrotxa). Agrupació de Defensa Forestal (ADF) d’Argelaguer, Besalú i Sant Ferriol.
 • Febrer 2011: Pla de Control Ambiental per acompanyar el projecte bàsic i executiu de la urbanització de l’avinguda Estatut de Catalunya, del carrer Jerez i de la zona verda situada entre els dos vials, la plaça Botticelli i la plaça de l’Estatut. ABM Serveis d’Enginyeria i Consulting.
 • Febrer 2011:. Informe final de seguiment mediambiental dels treballs de construcció d’un gual a la llera del riu Ter, en el terme municipal de Bescanó. ABM Serveis d’Enginyeria i Consulting.
 • Novembre 2010: Document de consulta ambiental de “Autopista AP-7: La Jonquera – Salou. Projecte complementari de conversió a enllaç complet de l’enllaç de Figueres Nord. Acesa.
Et podem ajudar?

Contacte amb nosaltres amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible.

Vols veure tots els projectes de taller ambiental?